Peka ili pašticada, to je pitanje. Zašto ne oboje? Ili malo bifteka, savršeno pečenog. S par zrna soli i kapi ulja. Ako je sezona i prilika svi će rado usrknuti kojeg škampa na buzaru. I kušati komadić punjene lignje uz čašu dobrog vina.
- Pečena hobotnica "pod pekom"
- Teleći medaljoni u umaku od gljiva
- Teleći medaljoni u gorgonzoli
- Teleći medaljoni u umaku od pršuta i kadulje
- Teletina "pod pekom"
- Teletina na žaru
- Rolana teleća pečena prsa
- Pohana teleća prsa s pršutom i sirom
- Teleći ražnjići s povrćem na žaru
- Cordon blue od teletine
- Biftek u vinu sa njokima
- Biftek u umaku od zelenog papra
- Biftek mignoni
- Dalmatinska pašticada sa njocima
- Sote Stroganoff
- Punjeni kosani odresci
- Mesne okruglice sa sirom
- Rolada od mljevenog mesa
- Punjeni svinjski file
- Punjeni lungić u umaku od gljiva
- Pureći medaljoni u umaku od gljiva
- Pureći medaljoni na žaru sa sirom
- Pureći file u umaku
- Pohana pureća prsa s pršutom i sirom
- Puretina na žaru
- Pureći ražnjići s povrćem na žaru
- Punjena pureća rolada
- Pileći file u umaku
- Piletina u gorgonzoli
- Pileći medaljoni sa šampinjonima
- Piletina na žaru
- Pileći ražnjići s povrćem na žaru
- Piletina orly
- Pohana pileća prsa s pršutom i sirom
- Musaka
- Pečena hobotnica "pod pekom"
- Odrezak tune u umaku od rajčice
- Oslić u umaku od rajčica
- Oslić na bečki i pariški
- Punjene lignje
- Pržene lignje
- File brancina na žaru
- File podlanice na žaru
- File sabljarke na žaru
- Bakalar na bijelo
- Bakalar zapečeni
- Brudet od bakalara
- Škampi na buzaru