Uživanje u pašti jedan je od rijetkih zajedničkih nazivnika svim ljudima svijeta. Od skromne rajčice, do raskošne Carbonare izaberite po volji. Ako ništa drugo, probajte dagnje.
- Pohani sir
- Rižoto sa plodovima mora
- Rižoto od tunjevine
- Crni rižoto od sipe
- Rižoto od škampa
- Teleći rižoto
- Pileći rižoto
- Tortelini od škampa i sira
- Zeleni rezanci sa škampima
- Rezanci sa gljivama
- Spaghetti s plodovima mora
- Spaghetti s četiri vrste sira
- Spaghetti Bolognese
- Spaghetti Milanese
- Tjestenina Carbonara
- Tjestenina sa pršutom
- Tjestenina sa gorgonzolom
- Tijestenina s tunom
- Njoki u bijelom umaku s puretinom
- Njoki al pesto
- Njoki s četiri vrste sira
- Njoki s gorgonzolom
- Povrće sa grilla
- Dagnje pohane na rimski
- Hobotnica na otočki
- Palačinke sa mesom i sirom
- Zapečeni štrukli od sira
- Punjene zapečene tikvice
- Pohani šampinjoni sa tartar umakom
- Lazanje