Uživanje u pašti jedan je od rijetkih zajedničkih nazivnika svim ljudima svijeta. Od skromne rajčice, do raskošne Carbonare izaberite po volji. Ako ništa drugo, probajte dagnje.

  • Pohani sir
  • Rižoto sa plodovima mora
  • Rižoto od tunjevine
  • Crni rižoto od sipe
  • Rižoto od škampa
  • Teleći rižoto
  • Pileći rižoto
  • Tortelini od škampa i sira
  • Zeleni rezanci sa škampima
  • Rezanci sa gljivama
  • Spaghetti s plodovima mora
  • Spaghetti s četiri vrste sira
  • Spaghetti Bolognese
  • Spaghetti Milanese
  • Tjestenina Carbonara
  • Tjestenina sa pršutom
  • Tjestenina sa gorgonzolom
  • Tijestenina s tunom
  • Njoki u bijelom umaku s puretinom
  • Njoki al pesto
  • Njoki s četiri vrste sira
  • Njoki s gorgonzolom
  • Povrće sa grilla
  • Dagnje pohane na rimski
  • Hobotnica na otočki
  • Palačinke sa mesom i sirom
  • Zapečeni štrukli od sira
  • Punjene zapečene tikvice
  • Pohani šampinjoni sa tartar umakom
  • Lazanje